Renault Sandero RS - poze spion

Caroseriea hatchback a lui Renault Sandero se pretează unei versiuni de motorizare mai sportive. Un model bazat pe mecanica lui Renault Clio Sport este o variantă plauzibilă.

Renault Sandero RS - poze spion Renault Sandero RS - poze spion
După ce prima fotografie spion a corespondentului Dacia pentru Renault Sandero a făcut vâlvă în această săptămână, nu putem trece cu vederea potenţialul sportiv al variantei cu cinci uşi a lui Dacia Logan.

Pe forumul planeterenault.com au apărut primele imagini ale unui Renault Sandero cu pachet sport - şi nu vorbim de un tuning oarecare, fiind vorba despre o propunere a departamentului Renault Sport. Grila împletită, pragurile aerodinamice, fantele din spoilerul faţă sau difuzorul din cel spate îi conferă maşinii un aspect agresiv, garnisit cu jante grafit, ca la precedenta generaţie Renault Clio Sport. Din puţinele informaţii nu reiese ce motorizare echipa această versiune, însă varianta plauzibilă este cea a motorului 1,6 16V, nu a unui 2,0 de 197 CP.

Conform viziunii Renault despre pieţele emergente, un model Dacia cu performanţe sport ar trebui să se regăsească în gamă, astfel încât viitorul model Dacia hatchback s-ar putea să fie prima Dacie care să ne gratuleze cu o putere în jurul valorii de 150 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.