Renault se pregăteşte să îl înlocuiască pe Carlos Ghosn de la conducerea companiei

Renault se pregăteşte să îl înlocuiască pe Carlos Ghosn din fruntea companiei, informează BBC.

Renault se pregăteşte să îl înlocuiască pe Carlos Ghosn de la conducerea companiei Renault se pregăteşte să îl înlocuiască pe Carlos Ghosn de la conducerea companiei

Renault se pregăteşte să îl înlocuiască pe Carlos Ghosn din fruntea companiei, informează BBC.

Carlos Ghosn este arestat în Japonia din noiembrie 2018, pentru abateri financiare. Producătorul auto francez l-a menţinut pe Ghosn în funcţia de director executiv şi preşedinte de când a fost arestat.

Informaţiile legate de schimbarea sa vin după ce un tribunal din Tokyo a respins, marţi, cererea de eliberare pe cauţiune.

Avocaţii lui Ghosn, care neagă acuzaţiile, au declarat că fostul lider al alianţei Renault-Nissan ar putea rămâne în arest luni de zile.

Atât Nissan, cât şi Mitsubishi l-au înlăturat pe Ghosn din funcţiile de conducere deţinute, după arestare.

Guvernul francez, care deţine o participaţie de 15% la Renault, a convocat o şedinţă de consiliu de administraţie pentru a analiza posibilii candidaţi la conducerea executivă a companiei.

Şedinţa consiliului de administraţie ar putea avea loc în acest weekend, potrivit rapoartelor.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.