Renault Sherpa 2

Ştiaţi că Renault face şi vehicule indestructibile, nu doar modele de porţelan contestate pentru fiabilitate? Renault Sherpa 2 este un vehicul capabil să reziste atacurilor armate care ar face un Humvee să alerge cu coada între picioare.

Renault Sherpa 2 - blindatul francezModelul Renault Sherpa 2 este un vehicul 4X4 destinat forţelor armate din Hexagon, folosit de echipele de intervenţie. Blindatul franţuzesc nu se bucură însă de notorietatea omologului american Hummer, nu a ajuns în producţia de serie pentru civili şi implicit fotbaliştii din naţionala Cocoşului Galic nu îşi pot comanda unul.

Dar asta nu înseamnă că nu este un vehicul capabil, ba din contră, modelul vine dotat cu un propulsor diesel în patru cilindrii de 215 CP, Euro 4 chiar, deci protejează şi mediul înconjurător nu doar militarii francezi. Viteza maximă este de 120 km/h, realizabili doar pe suprafeţele neaccidentate. Autonomia la o viteză de croazieră de 70 km/h este de 900 km. Modelul există în două versiuni de caroserie, Sherpa 2 cu patru locuri şi o capacitate de încărcare de 3 tone şi Sherpa 3, de tip pick-up care poate căra 10 tone şi doar doi pasageri. Masa totală a mastodontului este de 7 tone.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.