Renault şi Festivalul de Film de la Cannes

Renault va pune la dispoziţia actorilor şi personalitaţilor care participă la Festivalul de Film de la Cannes, programat în perioada 14-25 mai, o flotă de 100 de automobile.

Renault şi Festivalul de Film de la Cannes Renault şi Festivalul de Film de la Cannes
Modelele Espace, VelSatis şi Laguna Estate se alatură astfel numeroaselor tipuri de automobile Renault care au avut această misiune din 1983 până în prezent, printre care s-au mai numarat Renault 25 şi Renault Safrane.

"Cariera cinematografică" a mărcii Renault a început chiar în 1899, când "masinuţa" lui Louis Renault a apărut pe film. Amintiri frumoase au lăsate de asemenea de Renault Primaquatre Torpedo în "And God Created Woman" în 1956, VelSatis şi Espace în Rush Hour III. Modele Renault "au jucat" şi într-una dintre producţiile nominalizate în acest an, "Un Conte de Noel".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.