Renault şi Nissan deschid în Tel Aviv un laborator unde vor construi tehnologie pentru maşinile autonome

Renault şi Nissan au deschis un laborator de inovaţii în Tel Aviv, unde vor colabora cu start-up-uri israeliene.

Renault şi Nissan deschid în Tel Aviv un laborator unde vor construi tehnologie pentru maşinile autonome Renault şi Nissan deschid în Tel Aviv un laborator unde vor construi tehnologie pentru maşinile autonome

Renault şi Nissan au deschis un laborator de inovaţii în Tel Aviv, unde vor colabora cu start-up-uri israeliene.

Laboratorul a fost deschis printr-un parteneriat cu guvernul israelian şi activitatea lui se va concentra pe senzori pentru sistemele de condus autonomie, securitate cibernetică şi Big Data.

Acesta testează şi lucrează la peste 10 proiecte cu start-up-urile din Israel, printre care furnizorul de soluţii de securitate cibernetică Argus, compania de energie solară Apollo Power şi producătorul de sisteme de propulsie electrice IRP Systems.

Oficialii Renault-Nissan prezenţi la deschidere au minimalizat astfel şi zvonurile că relaţiile dintre cei doi constructori sunt tensionate în cadrul Alianţei, după arestarea lui Carlos Ghosn în noiembrie 2018.

"Ziua de astăzi este un bun exemplu a ceea ce facem împreună", a declarat Gaspar Gascon Abellan, vicepreşedinte executiv adjunct în Alianţa Renault-Nissan.

Laboratorul va permite companiilor start-up să-şi testeze tehnologiile în vehicule.

Alianţa Renault-Nissan-Mitsubish mai deţine astfel de laboratoare în Silicon Valley şi Shanghai.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.