Renault şi Salonul Auto de la Frankfurt 2011

Cu ocazia celei de-a 64-a ediţii a Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt, Renault dezvăluie pentru prima dată publicului larg al 4-lea concept-car, FRENDZY, care ilustrează noua strategie de design lansată in urma cu un an.

Renault şi Salonul Auto de la Frankfurt 2011 Renault şi Salonul Auto de la Frankfurt 2011

FRENDZY este atât un vehicul comercial cât şi un autoturism, răspunzând atât aşteptărilor vieţii profesionale cât şi ale celei de familie. La Salonul Auto de la Frankfurt, Renault prezintă şi noul Renault Twingo, primul vehicul de serie care se inspiră din elementele stilistice prezentate pe concept-car-urile recente ale mărcii.

Evenimentul de la Frankfurt îi oferă constrcutorului francez dreptul de a prezenta şi strategia pe partea de mecanică. După lansările motoarelor Energy dCi 130 şi 2.0 Energy dCi 130 şi 150, familia Energy se extinde cu două motorizări noi: Energy TCe 115, un motor 1.2 pe benzină şi Energy dCi 110, metamorfoza completă a versiunii 1.5 dCi. Gama de motoare Renault Energy ilustreaza inovaţia în sprijinul performanţei mecanice, cu un nivel scazut de consum de carburant şi emisii de CO2 reduse.

Urmăriţi momentele importante ale Renault la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt: în direct pe Twitter @renault_live http://twitter.com/renault_live sau zilnic pe Facebook http://www.facebook.com/renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.