Renault şi Salonul Auto de la Frankfurt 2011

Autor: Dan Vache 13 sept. 2011 Știri auto
Renault şi Salonul Auto de la Frankfurt 2011

FRENDZY este atât un vehicul comercial cât şi un autoturism, răspunzând atât aşteptărilor vieţii profesionale cât şi ale celei de familie. La Salonul Auto de la Frankfurt, Renault prezintă şi noul Renault Twingo, primul vehicul de serie care se inspiră din elementele stilistice prezentate pe concept-car-urile recente ale mărcii.

Evenimentul de la Frankfurt îi oferă constrcutorului francez dreptul de a prezenta şi strategia pe partea de mecanică. După lansările motoarelor Energy dCi 130 şi 2.0 Energy dCi 130 şi 150, familia Energy se extinde cu două motorizări noi: Energy TCe 115, un motor 1.2 pe benzină şi Energy dCi 110, metamorfoza completă a versiunii 1.5 dCi. Gama de motoare Renault Energy ilustreaza inovaţia în sprijinul performanţei mecanice, cu un nivel scazut de consum de carburant şi emisii de CO2 reduse.

Urmăriţi momentele importante ale Renault la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt: în direct pe Twitter @renault_live http://twitter.com/renault_live sau zilnic pe Facebook http://www.facebook.com/renault.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide