Renault Sport pregăteşte o nouă versiune de Megane RS

Renault Sport nu stă cu mâinile în sân şi deja a început să testeze o nouă versiune a modelului de succes deja, Renault Megane 3 RS.

Renault Sport pregăteşte o nouă versiune de Megane RS Renault Sport pregăteşte o nouă versiune de Megane RS

Lupta se încinge în segmentul modelelor hot-hatch. După ce Ford a lansat noul Focus RS500, Renault Megane 3 RS a rămas în urmă cu 100 CP, care sunt practic sunt prea mulţi pentru a fi compensaţi de actualul şasiu oferit în varianta CUP. Astfel, cei de la Renault Sport s-au apucat din nou de treabă, pentru a fi siguri că vor sta cât mai mult în bătălia din fruntea segmentului hot-hatch.

Precum se poate vedea şi în pozele furnizate de cei de la AutoWeek.nl, noul Renault Megane 3 RS are momentan doar un spoiler faţă modificat, cu noi guri de aerisire. Despre eventualele modificări de greutate sau de putere nu putem decât să speculăm. De asemenea, testele pe circuit dau cu şanse mari şi schimbări la trenul de rulare. Însă aşa cum spuneam deja aici, sunt foarte posibile două noi versiuni, de 275 şi 300 CP.

Având în vedere tradiţia Renault Sport de o oferi un nou Renault Megane RS în fiecare an, nu ar fi exclus să-l vedem prezentat la Salonul Auto de la Paris din toamnă.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU RENAULT MEGANE 3 RS ÎN TESTE!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.