Renault, teasing pentru un crossover bazat pe conceptul Captur

Constructorul din Hexagon a publicat un videoclip şi o imagine teaser cu ultimul model din gama sa, un crossover inspirat din conceptul Captur prezentat acum un an la Salonul Auto de la Geneva.

În 2011, Renault prefaţa conceptul Captur în cadrul Salonului Auto de la Geneva, creat ca urmare a nevoii de explorare a spaţiului înconjurător. Acum câteva săptămâni, pe internet apăreau o serie de schiţe oficiale "scăpate" de Renault, care descriau un crossover cu un design bazat mai mult pe noul Renault Clio decât pe atrăgătorul concept Captur.

Deşi mutarea Renault de a lansa un crossover vine destul de târziu în comparaţie cu alţi producători mari - vezi Opel Mokka, Peugeot 2008 sau Nissan Juke - aceasta era una logică şi predictibilă. Mai mult, conform Renault, lansarea online este programată pentru data de 11 ianuarie.

În plus, lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto Geneva 2013, unde noul crossover Renault va fi cu siguranţă o apariţie interesantă, aşteptată de multă lume din industria auto. Până vom avea mai multe detalii, vă punem la dispoziţie imaginea oficială publicată de Renault însoţită de videoclipul teaser.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.