Renault Technologie - recrutare de specialişti

Renault Technologie Roumanie, vrea să facă în acest an 500 de angajări, prin intermediul unor forumuri de recrutare posturile vizate fiind în principal de ingineri şi tehnicieni.

Renault Technologie - recrutare de specialişti Renault Technologie - recrutare de specialişti
Centrul de inginerie al Renault, denumit Renault Technologie Roumanie, doreşte să recruteze în acest an aproximativ 500 de specialişti ai industriei auto, în speţă ingineri şi tehnicieni, prin intermediul unui forum de recurtare organizat la Galaţi.

Posturile vizate de Renault Technologie Roumanie (RTR) pentru forumul de sâmbătă (5 aprilie) de la Galaţi sunt arhitect vehicul, conceptor caroserie, conceptor echipament caroserie, conceptor sisteme şasiu, conceptor sisteme electrice şi conceptor mecanică - motor şi cutie de viteză.

Forumul de la Galaţi va începe la ora 9:00 cu o prezentare a Renault Technologie Roumanie
şi a meseriilor practicate în cadrul companiei. Vor urma testele aplicate candidaţilor (teste tehnice, de logică şi de limbi străine),iar în a doua parte a zilei vor avea loc interviurile individuale. Există posibilitatea ca ofertele de angajare sa fie făcute pe loc pentru candidaţii care vor corespunde cerinţelor RTR, potrivit companiei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.