Renault Trucks îşi înnoieşte întreaga gamă de camioane simultan

Ca urmare a unei investiţii de 2 miliarde de euro şi a celui mai riguros program de testare din istorie, Renault Trucks şi-a lansat noua gamă de camioane, fiind prima dată când un producător îşi reînnoieşte întreaga gamă simultan. Noile modele Renault Trucks au fost prezentate oficial în România, vineri, 11 octombrie, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Bucureşti.

Renault Trucks îşi înnoieşte întreaga gamă de camioane simultan Renault Trucks îşi înnoieşte întreaga gamă de camioane simultan

Piaţa locală prezintă un context favorabil pentru înnoirea gamei Renault Trucks. Conform producătorului, anul acesta companiile de transport încep să schimbe flotele achiziţionate în perioada 2007-2008.

Gama Renault Trucks include trei categorii majore de autovehicule: pentru Distanţe lungi – T, Construcţii – C şi K şi Distribuţie – D. Toate au fost proiectate urmând viziunea că un camion este un centru de profit pentru afacerea în folosul căreia operează.

“Grupul Volvo, din care face parte şi Renault Trucks, a investit peste 2 miliarde de euro pentru realizarea acestei noi game. Ne-am dorit să oferim clienţilor un instrument fiabil şi performant, care să le permită să ţină costurile sub control şi să-şi protejeze afacerea. Peste 10 milioane de kilometri de teste pe şosea şi peste 5.000 de persoane au fost implicate în dezvoltarea noilor camioane”, a declarat Sigurd Wandel, Director General Renault Trucks.

“Înmatriculările de autovehicule noi peste 18 tone au crescut cu 10% în primele 8 luni comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Credem că atributele noii game şi noua structură a reţelei de centre service ne vor permite să ne majorăm cota de piaţă pe fondul acestui trend”, a adăugat acesta.

Pentru atingerea obiectivelor de consum redus, rentabilitate şi fiabilitate, Renault Trucks a integrat la nivelul întregii game noua transmisie automată Optidriver care are un nou sistem de schimbare a vitezelor in mod economic. În plus, gama D prezintă o serie de elemente îmbunătăţite pentru diminuarea cheltuielilor şi pentru facilitarea întreţinerii, cum ar fi bara de protecţie alcătuită din trei părţi.

Costurile de combustibil pot fi reduse şi mai mult pentru toate modelele Renault Trucks cu ajutorul programului Optifuel şi software-ului de analiză Optifuel Infomax, precum şi prin instruirea şoferilor privind condusul eficient. Economiile de combustibil în cazul acesta pot fi de până la 15% pentru întreaga flotă, respectând totodată normele Euro 6.

Suportul Renault Trucks post vânzare pentru clienţi se extinde pe mai multe arii. Compania se angajează să le fie alături pe tot parcursul duratei de funcţionare a vehiculului şi să le ofere soluţii eficiente în ceea ce priveşte finanţarea şi asigurarea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.