Renault Twingo 2 Night & Day

Micuța citadină franceză va fi disponbilă într-o ediție specială pentru piața germană limitată la doar două culori exterioare, alb și negru, așa cum era și de așteptat.

Renault Twingo 2 Night & Day Renault Twingo 2 Night & Day
Renault Twingo a reușit ceva ce foarte puține modele non-germane au putut vreodată: să se situeze pe primul loc la vânzări în clasa sa în Germania. Prima generație s-a bucurat de un succes enorm, germanii fiind mari fani. Și iată că a doua generație poartă același succes, reușind ca pe primele luni ale acestui an să devanseze modele precum Smart ForTwo sau Volkswagen Fox pentru a situa iar pe primul loc.

Pentru a menține un ritm ridicat al vânzărilor, Renault lansează o ediție specială, în două culori, disponibilă cu un set de logo-uri specifice, un radio CD 2x20W, acoperiș panoramic, geamuri fumurii și până la data de 31 august, aer condiționat gratuit. Modelul va fi echipat cu motorul de 1,2 litri și 75 CP și va fi disponibil la un preț de vânzare de 11.900 de euro .
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.