Renault Twingo - Startul producţiei

Renault a dotat fabrica sa de la Novo Mesto cu tehnologii şi secţii noi pentru a începe producţia celei de a doua generaţii Twingo.

Renault Twingo - Startul producţiei Renault Twingo - Startul producţiei

Principalele modificări efectuate de constructorul francez în Slovenia constau în introducerea unor prese pentru prelucrarea pieselor mai mari, o instalaţie mai performantă de tratare a suprafeţelor şi construirea unei piste de încercări acoperită.

Pentru începerea producţiei noului Twingo, Renault a angajat 700 de oameni, care au fost specializaţi timp de 70 de ore la standardele constructorului din hexagon. Cei aproape 3000 de muncitori vor lucra în trei schimburi pentru a produce 210.000 de maşini pe an, Twingo 2 şi Clio 2.

Noul model se va vinde începând cu 15 iunie în Franţa, Italia şi Slovenia urmând ca din septembrie să demareze vânzările şi în restul Europei. Twingo 2 este cel de-al treilea model ce face parte din programul Renault Commitment 2009, anunţând startul unei ofensive de modele noi pe piaţa europeană. Dacă modelul vechi a avut un succes mare în Franţa, Germania şi Italia, noul Twingo se adresează unei clientele mai variate, având o sarcină foarte grea: aceea de a egala numărul de 2,4 milioane de maşini vândute din primul model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.