Renault - vânzări mai mari cu 50%

Vânzările Renault au crescut cu 49,2% pe piaţa românească în primele cinci luni ale acestui an faţă de intervalul similar al anului trecut, la 11.600 de unităţi.

Renault - vânzări mai mari cu 50% Renault - vânzări mai mari cu 50%
Creşterea se datorează, potrivit reprezentanţilor mărcii franceze, primei de casare şi seriilor limitate oferite clienţilor în acest interval. Modelele cu cel mai mare succes de vânzări au fost în luna mai Symbol, cu un volum de 1.700 unităţi, în urcare cu 85%, şi Megane Sedan, cu 920 de unităţi, în creştere cu 37%.

Vânzările de autoutilitare au crescut cu 32% în luna mai faţă de luna mai a anului trecut, ajungând la 252 de unităţi. De la începutul anului au fost livrate peste 900 unităţi.
Vânzările Renault pe piaţa românească au scăzut cu circa 4% anul trecut, la 23.549 vehicule.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.