Renault vrea Jeep înapoi

După ce v-am relatat faptul că Renault este interesat să cumpere grupul Chrysler, zvonurile din industria auto afirmă că interesul francezilor s-a limitat la marca Jeep.

Renault vrea Jeep înapoi Renault vrea Jeep înapoi

După ce am auzit că Ford vrea să vândă Mazda şi GM şi Chrysler vor să fuzioneze iată că ultimul zvon se referă la dorinţa proprietarului Chrysler LLC, Cerberus, de a vinde compania pe bucaţi diverşilor producători auto. Potrivit Reuters, Cerberus se află în discuţii momentan cu Renault şi GM.

În particular, francezii doresc o alianţă cu producătorul auto american cu probleme sau vor cumpărarea mărcii Jeep de la Chrysler, marcă vândută acestor din urmă chiar de Renault în 1987. Este curios totuşi în condiţiile în care piaţa automobilelor off-road este în cădere liberă, Renault doreşte să-şi lege o piatră de moară de gât. Ce sens ar avea?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.