Renault vrea o fabrică în Indonezia

Grupul auto francez Renault intenţionează să aloce 600 de milioane de dolari pentru construcţia unei noi fabrici de vehicule în Indonezia, a relatat ziarul local Bisnis Indonesia, citat de Reuters.

Renault vrea o fabrică în Indonezia Renault vrea o fabrică în Indonezia
Potrivit declaraţiilor şefului Consiliului local pentru investiţii, Muhammad Lutfi, Renault a trimis o scrisoare instituţiei, prin care solicită asistenţă guvernamentală la identificarea unei locaţii potrivite pentru realizarea construcţiei şi dezvoltarea infrastructurii necesare.

"Lucrăm împreună cu ministerul industriei la pachetul pentru Renault, care include şi solicitarea adresată guvernatoului provinciei Java Centrală privind pregătirea regiunii, ţinând cont că una dintre locaţiile avute în vedere este Kendal" a spus Lutfi.

În luna iunie, Lutfi, citat de acelaşi cotidian Bisnis Indonesia, a declarat că fabrica Renault va avea o capacitate de producţie de 150.000-200.000 de vehicule anual, destinate atât pieţei interne, cât şi pentru export.El a mai precizat că un acord în vederea construirii fabricii urmează să fie semnat în luna sepembrie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.