Renault Zoe a câştigat cursa eco RAC Future Car Challenge

Renault Zoe, unul dintre modelele electrice ale producătorului francez, a câştigat a treia ediţie a competiţiei britanice RAC Future Car Challenge.

Renault Zoe a câştigat cursa eco RAC Future Car Challenge Renault Zoe a câştigat cursa eco RAC Future Car Challenge

Renault a câştigat a treia ediţie a concursului RAC Future Car Challenge desfăşurat în Marea Britanie cu modelul electric Zoe. Competiţia are ca scop testarea autonomiei vehiculelor cu emisii zero şi emisii scăzute într-un drum care are ca punct de plecare oraşul Brighton şi ca punct de sosire capitala Londra. În total, sunt parcurşi 103 kilometri.

Pe lângă premiul cel mare, Renault Zoe a mai câştigat la categoria „cel mai bun vehicul pur electric”, după ce a folosit cea mai puţină energie electrică pentru a parcurge cei 103 kilometri, dar şi premiul de „cea mai eficientă maşină mică din punct de vedere energetic”.

Categoria „cel mai bun vehicul comercial” a fost adjudecată de Renault Kangoo ZE, în timp ce Opel Ampera a câştigat la categoriile „cel mai bun vehicul cu autonomie extinsă” şi „cea mai eficientă maşină normală din punct de vedere energetic”.

Mercedes E300 Hybrid a câştigat la categoriile „cel mai eficient hibrid” şi „cea mai eficientă maşină de lux”, iar BMW 116d EfficientDynamcs a câştigat în clasa „cel mai eficient motor cu combustie internă”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.