RENNtech Aixro XR50

RENNtech aduce visele mai aproape odată cu proiectul Aixro XR50, un kart inspirat din Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GTR.

RENNtech Aixro XR50 RENNtech Aixro XR50
Dacă visezi să conduci un Mercedes-Benz SLR şi nu ai bani să cumperi unul, cei de la RENNtech îţi aduc cea mai bună soluţie, kartul Aixro XR50. Designul elementelor de caroserie ale kartului "împrumută" desenul bolidului Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GTR. Kartul este propulsat de un puternic motor rotativ, de 50 CP. Poate că această putere nu înseamnă mare lucru, dar raportat la greutatea unui kart, devine imensă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.