Reparaţie românească, by Dorel. A dus maşina la ITP şi s-a trezit cu ea arsă

Pompierii din Sinaia au intervenit, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu violent produs la o clădire în care funcţionează o staţie ITP şi un service auto. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi,două autoturisme dezmembrate fiind arse. Circulaţia pe DN 1 a fost deviată.

Reparaţie românească, by Dorel. A dus maşina la ITP şi s-a trezit cu ea arsă Reparaţie românească, by Dorel. A dus maşina la ITP şi s-a trezit cu ea arsă

Potrivit ISU Prahova, incendiul s-a produs la o staţie ITP în Sinaia, pe Calea Braşovului, în clădire funcţionând şi un service. Flăcările au cuprins două autoturisme care erau dezmembrate.

“Au ars două autotrisme, dezmembrate, aflate într-o anexă. Este o staţie ITP, dar şi un service. Suprafaţa afectată este de 80 de metri pătraţi. În service nu sunt maşini. Incendiul a fost localizat, nu e pericol de propagare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu.

Trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă sunt la locul intervenţiei.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că traficul pe DN 1, în zona incendiului, a fost deviat pe ambele sensuri pentru autoturisme mai mici de 3,5 t, iar pentru restul vehiculelor traficul este întrerupt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.