Replică 1966 Ford GT40

Shelby Distribution USA lansează pentru aniversarea a 85 de ani a lui Carroll Shelby o replică a modelului de curse GT40 ce a făcut furori în Le Mans în anii 60.

Replică 1966 Ford GT40 Replică 1966 Ford GT40

Replică 1966 Ford GT40Modelul va fi disponibil în ediție limitață, fiind construit ca o replică identică a bolidului ce a reușit în 1966 să ocupe primele trei trepte ale podiumului în cursa de la Le Mans. Șasiul este la fel ca cel folosit acum mai bine de 40 ani, de asemenea și restul compenentelor din interior, singurele diferențe notabile fiind regăsite la nivelul tablei folosite, acum fiind una electro-galvanizată.

Frânarea este asigurată de un set de discuri Wilwood superușoare, de 12,75 inch și etriere cu patru pistonașe. Jantele originale de doar 15 inch sunt încălțate de pneuri performante BF-Goodrich G-Force Drag de 225/50/15 pe față și 275/60/15 pe spate. Replicile vor fi dotate doar cu motoare branduite Shelby, inclusiv vârful de gamă Shelby 427FE V8

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.