Replica nereuşită a unui Ferrari F40

Vezi ce a ieşit din tentativa de modificare a unei maşini oarecare, astfel încât să semene cât mai mult cu legendarul Ferrari F40. Ce model crezi că este?

Replica nereuşită a unui Ferrari F40 Replica nereuşită a unui Ferrari F40

Câteva poze apărute pe internet, au surprins un automobil ce seamănă destul de mult cu faimosul supercar al constructorului italian din Maranello. Judecând după partea frontală a maşinii, tabloul de bord şi mecanică, automobilul este cel mai probabil o Toyota MR-2. Mai mult, partea amuzantă este că falsul model promite până la 600 de CP, ceea ce înseamnă că are mai mulţi decât originalul Ferrari F40.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.