Restricţii de circulaţie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Pe două porţiuni se execută lucrări

Circulaţia se desfăşoară luni cu restricţii pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

Restricţii de circulaţie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Pe două porţiuni se execută lucrări Restricţii de circulaţie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Pe două porţiuni se execută lucrări

Circulaţia se desfăşoară luni cu restricţii pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, ia ieşirea din Capitală, întrucât pe două porţiuni se fac lucrări de montare parapet şi colectare nisip.

Potrivit Centrului Infotrafic, şoferii care se deplasează pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită şi să manifeste disciplină în trafic, întrucât luni, până la ora 18.00, la kilometrul 11+ 600 metri, la ieşirea din Capitală spre Piteşti, este restricţionat traficul pe a doua bandă pentru montarea parapetului median.

De asemenea, la kilometrul 90, pe acelaşi sens, se fac lucrări de colectare a nisipului din zona mediană.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.