Restricţii de trafic în centrul Bucureştiului, până la finalul lunii septembrie

Traficul rutier va fi blocat pe anumite artere din zona centrală a Bucureştiului începând cu această seară şi până pe data de 23 septembrie. Cauza acestor restricţii este desfăşurarea Zilelor Bucureştiului. De asemenea, restricţii de trafic cu limitarea numărului de benzi pe anumite bulevarde din zona centrală vor rămâne în vigoare până pe data de 30 septembrie.

Restricţii de trafic în centrul Bucureştiului, până la finalul lunii septembrie Restricţii de trafic în centrul Bucureştiului, până la finalul lunii septembrie

În perioada 20-22 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti au loc manifestări prilejuite de Zilele Bucureştiului. În acest context, în zona centrală a Capitalei sunt în vigoare mai multe restricţii de trafic.

Conform unui comunicat al Poliţiei Bucureşti, de vineri seara, de la ora 22,00, şi până luni dimineaţa, la ora 6,00, pe bd. Unirii, tronsonul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe bd. Libertăţii, tronsonul cuprins între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite, traficul rutier va fi restricţionat. De asemenea, au fost instituite restricţii pe anumite artere începând din data de 7 septembrie şi care vor dura până pe 30 septembrie.

Potrivit comunicatului, restricţiile de circulaţie sunt în vigoare pe următoarele artere:

  • 7 septembrie, orele 07.00 – 30 septembrie, orele 06.00, banda III adiacentă Pieței Constituției (aferentă celor două bretele: bretea Parchet și bretea Ministerul de Finanțe);
  • 15 septembrie, orele 07.00 – 25 septembrie, orele 06.00, banda I de circulație de pe Bd. Libertății, sensul de deplasare dinspre Bd. Națiunile Unite către Calea 13 Septembrie;
  • 20 septembrie, orele 12.00 – 23 septembrie, orele 06.00, pe Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, precum și pe Bd. Libertății, tronsonul cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite.

În intervalul menţionat conucătorii auto sunt rugaţi să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri. În plus, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.