Restricţii de trafic pe autostrăzi pentru lucrări de reparaţii

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră va fi restricţionată marţi pe autostrada A1 şi A4 pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului.

Restricţii de trafic pe autostrăzi pentru lucrări de reparaţii Restricţii de trafic pe autostrăzi pentru lucrări de reparaţii

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră va fi restricţionată marţi pe autostrada A1 şi A4 pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului.

Lucrări de curăţare se desfăşoară marţi pe sensul spre Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti- Piteşti, până la ora 18.00. Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Potrivit Centrului Infotrafic, marţi până la ora 18.00, pe a doua bandă a sensului de mers către Piteşti al Autostrăzii A1 Bucureşti- Piteşti se vor executa lucrări de curăţare a glisierelor mediene la kilometrii 11+200 de metri şi 74, iar din această cauză se va circula doar pe prima bandă.

Pe autostrada A1 Deva–Sibiu, la kilometrii 254 –253, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul către Sebeş, sunt restricţii până la ora 19.00, iar pe autostrada A1 Timişoara – Lugoj, la kilometrul 453, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la ora 18.00.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.