Restricţii de viteză pe Autostrada Soarelui, după ce s-a intervenit pentru reparaţii urgente - GALERIE FOTO

CNAIR a postat pe Facebook un anunţ legat de restricţiile de viteză impuse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti- Constanţa.

Restricţii de viteză pe Autostrada Soarelui, după ce s-a intervenit pentru reparaţii urgente - GALERIE FOTO Restricţii de viteză pe Autostrada Soarelui, după ce s-a intervenit pentru reparaţii urgente - GALERIE FOTO

CNAIR a postat pe Facebook un anunţ legat de restricţiile de viteză impuse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti- Constanţa.

Instituţia a scris că se intervine pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti- Constanţa, banda 1, la km 16+300 pentru refacerea planeitatii prin frezarea unui dâmb de asfalt şi detensionarea dalei de beton.

Pe sectorul de aproximatix 1 km, afectat de lucrări, se circulă pe banda 2, cu restricţii de viteză cuprinse între 60 km/h şi 40 km/h, iar zona este semnalizată corespunzător.

Compania estimează că lucrările se vor încheia în jurul orei 13:00.

Totodată, CNAIR face apel la conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile impuse în zonă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.