Retro American Muscle Cars, evenimentul săptămânii, are loc la Bucureşti

Iubitorii de maşini americane şi în special de muscle cars sunt invitaţi să-şi noteze în calendar destinaţia săptămânii, pentru că americanii vin, în sfârşit, în Bucureşti! Pe patru roţi...

Retro American Muscle Cars, evenimentul săptămânii, are loc la Bucureşti Retro American Muscle Cars, evenimentul săptămânii, are loc la Bucureşti

Există şi în România suficient de multe maşini americane clasice, o mare parte dintre ele fiind muscle cars - dar şi câteva pony cars, evident, la fel de iubite. Dacă admiri maşinile americane, atunci noi îţi recomandăm să mergi în acest weekend la întâlnirea anuală a pasionaţilor şi posesorilor de automobile istorice americane, Retro American Muscle Cars, care va avea loc în parcarea Bucureşti Mall pe 30 şi 31 mai.

Iar dacă maşinile clasice americane nu sunt suficiente pentru tine, să ştii că la eveniment vor participa şi cel mai bine cotat luptător de MMA din România, Ion Pascu, cvintuplul campion mondial la skanderberg la ambele braţe, Ion Oncescu, dar şi vedete din showbiz. Totodată, în prima zi de Retro American Muscle Cars, Corina va susţine un concert începând cu ora 16.00. Intrarea este gratuită, aşadar n-ai niciun motiv să lipseşti. Ne vedem acolo!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.