Reuniunea celor 6 generaţii de Volkswagen Golf GTI

Popularul hot-hatch german şi-a sărbatorit cei 35 de ani de carieră, prin adunarea tuturor generaţiilor, pe un circuit din Marea Britanie.

Volkswagen Golf GTI este considerat primul hot-hatch din istorie, iar cei 35 de ani de success comercial meritau o serbare pe măsură.

Filiala britanică a Volkswagen a organizat o reuniune cu toate cele şase generaţii ale maşinii, pe care le-a provocat la câteva ture de circuit.

Nimeni nu a fost învins, la fel cum niciuna dintre cele şase generaţii nu a triumfat în faţa celorlalate. Tu pe care dintre ele ai alege-o?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.