Review Directed 901U, un sistem de senzori de parcare cu patru celule şi avertizare acustică

Directed 901U sunt senzori de parcare pentru faţă universali, care pot fi instalaţi pe aproape orice model de autovehicul capabil să încorporeze o astfel de tehnologie.

Review Directed 901U, un sistem de senzori de parcare cu patru celule şi avertizare acustică Review Directed 901U, un sistem de senzori de parcare cu patru celule şi avertizare acustică

Directed 901U sunt senzori de parcare pentru faţă universali, care pot fi instalaţi pe aproape orice model de autovehicul capabil să încorporeze o astfel de tehnologie.

Sistemul este compus din cele patru celule, două difuzoare, un buton de control, cablurile dedicate şi o unitate centrală. Directed Electronics este un producător american de accesorii auto, cu o experienţă de 37 de ani. Compania este cunoscută mai degrabă pentru mărcile de alarme Viper şi Avital pe care le deţine.

Montajul senzorilor durează câteva ore, iar în service-ul autorizat al distribuitorului este oferită şi opţiunea vopsirii celulelor în culoarea dorită de client. Nu am dorit acest lucru, deoarece celulele de pe bara din spate nu sunt vopsite pe maşina mea, aşa că am vrut să fie toate opt negre. Mai mult, senzorii Directed 901U sunt aproape identici cu cei montaţi din fabrică de Dacia.

Butonul prin care sunt controlaţi senzorii poate fi plasat oriunde pe bord sau pe consola dintre cele două scaune din faţă. Eu am ales cea de-a doua zonă, vizavi de brichetă/priza electrică.

PERFORMANŢĂ ŞI UTILIZARE

Există trei modalităţi de activare a senzorilor: la pornirea motorului, la apăsarea butonului de control/activare şi la introducerea schimbătorului în marşarier. Atunci când senzorii sunt activaţi se aprinde un LED pe butonul de control.

Citeşte mai departe pe Gândul.info

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.