Revista GQ s-a lansat în versiune online

Revista GQ România a lansat, sub umbrela Mediafax Group, versiunea online a prestigiosului titlu internaţional.

Revista GQ s-a lansat în versiune online Revista GQ s-a lansat în versiune online

GQ.ro este un website ce oferă toate ingredientele definirii unui stil propriu pentru fiecare bărbat. Site-ul păstrează aceleaşi grad de rafinament, spirit inovator şi abordare specifică în materie de stil care poate fi întâlnit în paginile revistei, fiind mai degrabă o extensie digitală autonomă a publicaţiei decât o simplă replică online a GQ România şi, desigur, fiind mult mai legat de proximitatea temporală şi mai interactiv.

“GQ nu propovăduieşte înregimentarea într-o turmă, ci încearcă să te înveţe cum să te desprinzi din ea”, spune Ovidiu Buta, Fashion Director GQ România.

Trendsetter-ii autohtoni găsesc aici toate elementele şi informaţiile cu adevărat importante din universul masculin, de la stil, piese vestimentare şi accesorii la produse de îngrijire up-market, de la gadgeturi şi autoturisme la destinaţii exclusiviste, neuitând de artă, entertainment, lumea afacerilor şi, reţeta casei GQ, poveşti neromanţate despre personalităţi autentice româneşti sau internaţionale şi zone “fierbinţi” din întreaga lume.

“Sunt foarte bucuros că avem o ediţie online care să permită o mai strânsă, mai promptă şi mai intensă conexiune cu publicul nostru – căruia îi mulţumesc încă o dată pentru fidelitate, salutându-i cu aceeaşi stimă pe nou-veniţii în “familia gentlemenilor moderni”, declară Dragoş Plăcintă, redactor-şef GQ România.

GQ este una dintre cele mai importante şi, totodată, cea mai răspândită revistă high-end pentru bărbaţi din lume, fiind singura publicaţie destinată unui public preponderent masculin prezentă pe toate cele cinci continente (20 de ediţii internaţionale).

www.gq.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.