Revista ProMotor 84 – de astăzi pe piaţă!

Am avut o vară fierbinte şi foarte ocupată. Redactorii nostri au condus 28 de noutăţi special pentru acest număr de septembrie. Iată care sunt cele mai importante subiecte ale revistei cu numărul 84, de astăzi la toate chioşcurile de difuzare a presei

Revista ProMotor 84 – de astăzi pe piaţă! Revista ProMotor 84 – de astăzi pe piaţă!

28 de maşini au fost testate de redactorii ProMotor în aceste două luni de vară şi de pauză pentru revistă. Trei dintre aceste teste, cu noile Range Rover Evoque, Jaguar XF facelift şi BMW Seria 6 Coupe au fost realizate de Roxana Ciuhulescu.

Celelalte capete de afiş ale acestui număr sunt primele teste cu noua generaţie a SUV-ului premium al lui Mercedes-Benz, ML. Am condus versiunea 250 BlueTEC la testele din Austria. Dragoş Băltăţeanu a avut două luni foarte eco, el a condus Opel Ampera şi toată gama de maşini electrice pe care le dezvoltă momentan Ford.

Cosmin Stoian, noul art-director al revistei noastre este pasionat de motociclete astfel că s-a distrat cu un BMW 1200 GS şi cu senzaţionalul Ducati Diavel. Pentru că nu puteam să mă odihnesc, eu m-am specializat pe VW vara aceasta şi vă ofer două teste cu noile Beetle şi Golf Cabriolet. Pentru acesta din urmă vă prezint şi ceva fotografii "ruşinoase" cu fostele generaţii.

Două maşini noi au sosit în această perioadă în Garajul ProMotor pentru teste de anduranţă de şase luni. Chevrolet Aveo Sedan şi Dacia Sandero Orange. Aflaţi totul despre ele din materialele ample pe care le-am pregătit pentru revistă.

Încheiem acest număr de septembrie cu o cronică completă a Raliului Sibiului şi cu o istorie a uneia din cele mai iubite maşini de pe Pământ - VW Beetle.

Nu în ultimul rând vreau să vă atrag atenţia asupra schimbărilor de stil pe care le adoptăm odată cu acest număr de septembrie. Revista este acum mai modernă, mai uşoară de citit şi include mai multe teste ca niciodată. Aştept feedback-ul vostru legat de noul număr la adresa mea de mail şi vă doresc lectură plăcută.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.