Revista ProMotor nr. 111, din mai 2014, îţi aduce subiecte inedite

Poate că luna mai a început cu o zi liberă, care celebrează munca, însă noi nu am făcut pauză, iar în numărul 111 al revistei ProMotor celebrăm câteva lucruri care sigur vă vor uimi. Le descoperiţi în avanpremieră în continuare.

Revista ProMotor nr. 111, din mai 2014, îţi aduce subiecte inedite Revista ProMotor nr. 111, din mai 2014, îţi aduce subiecte inedite

Poţi comanda acum noul număr al revistei ProMotor, într-un pachet promoţional cu alte două reviste, care costă doar 15 lei şi ajunge GRATUIT la tine acasă!

După cum se poate observa şi de pe coperta numărului 111 al revistei ProMotor, am fost până în Maroc pentru a afla dacă noul Porsche Macan merită titulatura de cel mai sportiv SUV compact. Şi am descoperit un tigru care va face multe victime printre clienţii premium...

Foarte important ni se pare şi fenomenul globalizării, care ne transformă încet lumea chiar fără să ne dăm seama. Ne-am oprit puţin pentru a contempla tabloul actual al lumii auto, dar şi pentru a vedea care sunt avantajele şi dezavantatele globalizării. Plus un studiu de caz: Dacia.

Aţi auzit de Bertone? Ar fi cazul, după mai bine de 100 de ani de existenţă a celebrului studio italian de design. Care, din păcate, în acest an a anunţat că intră în faliment. Noi vă oferim o retrospectivă prin care milităm pentru salvarea Bertone.

Din păcate, nu mai putem salva dispariţia lentă, dar sigură, a maşinii de teren. Da, maşinile offroad puriste au devenit nişte dinozauri care aşteaptă să iasă la pensie definitiv. Deşi au în spate o istorie realmente grea, după cum veţi vedea într-un amplu material.

Dar, pentru a termina într-o notă optimistă, vă arătăm ce ştiu să facă veveriţele 4x4. Adică maşinile offroad Suzuki, mai mult sau mai puţin preparate. Sau chiar deloc preparate. Garantat veţi zâmbi.

Pe lângă toate acestea mai avem teste, noutăţi din lumea auto şi din sport sau opinii despre subiecte arzătoare. Toate în revista ProMotor nr. 111, din mai. Şi nu uita de pachetul de 3 reviste la un preţ special şi care-ţi vine acasă gratuit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.