Revoluţia electrică

Revoluţia electrică. Categoric ne îndreptăm cu paşi mari spre electrificarea globală. Coloşii americani General Electric şi General Motors investesc pentru montarea unor staţii de reîncărcare a maşinilor electrice în Shanghai, iar ACEA doreşte standardizarea pentru tot ceea ce înseamnă maşini electrice în Uniunea Europeană.

Revoluţia electrică Revoluţia electrică

Cei de la General Electric şi General Motors şi-au anunţat asocierea într-un proiect privind instalarea de staţii de alimentare cu energie electrică pentru maşini în China, mai precis Shanghai. Iniţiativa celor două companii este de a pregătii venirea Chevroletului Volt în China, programată pentru luna decembrie. Pe de altă parte, cei de la GE, au spus că vor achiziţiona o flotă de modele Chevrolet Volt. Cu doar câteva zile înainte de anunţarea parteneriatului cu GE, cei de la GM şi-au anunţat planurile de a dezvolta un nou model electric împreună cu Shanghai Automotive Industrial Corp.

ACEA (Asociaţia Europeană a Constructorilor de Automobile) doreşte standardizarea vehiculelor în Uniunea Europeană. Vorbim aici despre aceaşi putere la toate prizele, dar mai ales despre aceleaşi tipuri de "ştechere", deci vorbim despre o stantardizare atât la nivelul infrastructurii, cât şi una la nivelul maşinilor, sau mai precis la nivelul tipului de cablu de alimentare folosit. Se doreşte ca implementarea aceastei standardizări să se finalizeze până în 2017.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.