Rezultate Euro NCAP pentru BMW Seria 3, Hyundai i30, Mazda CX-5 şi Peugeot 208

Autor: Oraan Mărculescu 23 mai 2012 Știri auto

Noul BMW Seria 3 primeşte cele 5 stele cu laude, având rezultate foarte bune în toate domeniile. Cei de la Euro NCAP au apreciat mai ales protecţia conferită pietonilor, procentajul foarte bun de 78% fiind obţinut fără ca Seria 3 să beneficieze de capotă activă, maşina germană bazându-se pe o proiectare foarte bună a compartimentului motor.

BMW Seria 3 primeste 5 stele, fiind apreciata mai ales pentru protectia pietonilor

În ce priveşte protecţia adulţilor, BMW Seria 3 primeşte 95%, şoferul fiind bine protejat în toate tipurile de coliziune Euro NCAP. Berlina bavarezilor oferă o bună protecţie şi pentru copiii de la bord, primind punctajul maxim pentru copiii de până la 18 luni şi pierzând doar o jumătate de punct pentru cei de până la 3 ani. Totuşi, butonul pentru dezactivarea airbagului dreapta faţă ar trebui să fie standard.

În ce priveşte sistemele electronice, BMW Seria 3 este, evident, la înălţime, graţie sofisticatului sistem DSC, iar opţiunile în materie de siguranţă activă îi sporesc şansele de a evita cu brio situaţiile care pot conduce la accidente. Per ansamblu, noul BMW Seria 3 s-a dovedit a fi una dintre cele mai sigure berline de clasă medie.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide