Rezultate Euro NCAP pentru BMW Seria 3, Hyundai i30, Mazda CX-5 şi Peugeot 208

Patru dintre cele mai noi modele care au debutat pe piaţa noastră au trecut prin proba de foc a testelor de siguranţă Euro NCAP. Iată rezultatele lor în continuare.

Noul BMW Seria 3 primeşte cele 5 stele cu laude, având rezultate foarte bune în toate domeniile. Cei de la Euro NCAP au apreciat mai ales protecţia conferită pietonilor, procentajul foarte bun de 78% fiind obţinut fără ca Seria 3 să beneficieze de capotă activă, maşina germană bazându-se pe o proiectare foarte bună a compartimentului motor.

BMW Seria 3 primeste 5 stele, fiind apreciata mai ales pentru protectia pietonilor

În ce priveşte protecţia adulţilor, BMW Seria 3 primeşte 95%, şoferul fiind bine protejat în toate tipurile de coliziune Euro NCAP. Berlina bavarezilor oferă o bună protecţie şi pentru copiii de la bord, primind punctajul maxim pentru copiii de până la 18 luni şi pierzând doar o jumătate de punct pentru cei de până la 3 ani. Totuşi, butonul pentru dezactivarea airbagului dreapta faţă ar trebui să fie standard.

În ce priveşte sistemele electronice, BMW Seria 3 este, evident, la înălţime, graţie sofisticatului sistem DSC, iar opţiunile în materie de siguranţă activă îi sporesc şansele de a evita cu brio situaţiile care pot conduce la accidente. Per ansamblu, noul BMW Seria 3 s-a dovedit a fi una dintre cele mai sigure berline de clasă medie.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.