Rezultatele Euro NCAP: Fiat 500 şi KIA c'eed

Cele mai noi modele pentru familiile din Europa au fost testate de Euro N-CAP, cu rezultate bune, menite a spori încrederea celor care ţin la criteriul securitate rutieră.

UPDATE: galerie video cu Kia c'eed în timpul testelor de siguranţă

Euro NCAP anunţă că Fiat 500 primeşte cinci stele pentru siguranţa pasagerilor adulţi, totalizând un numar de 35 de puncte, spre deosebire de noul Renault Twingo care primeste patru stele, cu un scor de 28 de puncte. Ce putem spune este că, în ciuda compromiterii mărimii, Fiat 500 nu se abate de la siguranţa acesteia. Este încurajator să vedem că o maşină atât de mică oferă o înaltă protecţie pentru siguranţa pasagerilor.

Printre maşinile cu cinci stele se numără şi Kia Cee’d, fiind prima Kia care înregistrează un număr maxim de stele. Kia Cee’d fiind detronat de Peugeot 308 doar la capitolul protecţia pietonilor având în plus o stea faţă de modelul coreean.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.