Rezultatul ne face să afirmăm că maşina e o investiţie...cel puţin nefericită

Studiu ProMotor - cât din viaţa unei maşini o ţii în parcare?

Rezultatul ne face să afirmăm că maşina e o investiţie...cel puţin nefericită Rezultatul ne face să afirmăm că maşina e o investiţie...cel puţin nefericită

Hai să zicem că facem media de 12.000 de km pe an. Suntem oameni normali, cu nevoi normale de deplasare. Casă - serviciu - cel mult grădiniţă. Mai o ieşire în weekend, mai două - trei weekend-uri pe an la mare şi munte şi cam aia e. S-au făcut cei 10-12.000 de km/an, plus-minus 1.000 km marjă de eroare. Acum, să judecăm cât timp stăm în trafic. Păi media ar fi de o oră şi jumătate pe zi. Ţinând cont că nu conduci chiar toate zilele din an, se compensează cele 6-7 ore la durm lung cu zilele în care faci 0 ore. Astfel ajungem la media de 1 oră şi jumătate pe zi. În urma unei simple reguli de trei-simplu, am ajuns la concluzia că maşina stă parcată 94% din timpul în care e proprietatea ta. Sau, luată invers socoteala, mergi doar 6% cu ea din timpul în care o deţii. Şi să nu adunăm şi statul la semafor în trafic pentru că o să ajungem al concluzia că stai pe loc peste 95% din viaţă, în maşină. Adică în ceva care ar trebui să meargă.

P.S. Sunt excluşi din studiu navetiştii Popeşti - Dobroieşti - Ploieşti, taximetriştii şi toate celelalte categorii care vor simţi nevoia să infirme acest studiu ProMotor. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.