Rezvani Beast Speerster este Ariel Atomul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna

Speedsterul de la Rezvani îşi face loc în lumea sportivelor pe o poziţie cât se poate de vizibilă.

Rezvani Beast Speerster este Ariel Atomul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna Rezvani Beast Speerster este Ariel Atomul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna

Îţi mai aminteşti de cel mai îmbrăcat Ariel Atom din lume, cunoscut de lume ca Rezvani Beast? Dacă nici de Ariel Atom nu ai auzit până acum, să-ţi facem o scurtă descriere: este o sportivă englezească superuşoară, care poate avea şi motor V8 cu 507 cai-putere. Sau, de ce nu, chiar şi mai mult. Ariel Atom arată aşa.

Rezvani a luat platforma lui Ariel şi a îmbrăcat-o cum a ştiut mai frumos, cu ajutorul lui Samir Sadikhov. Iar acum au venit şi cu o versiune speedster, care arată cum altcumva decât absolut senzaţional. Adică exact ca şi Beastul iniţial.

Doar că Speedster vine cu mai puţini cai-putere, motorul I4 de 2,4 litri de origine Honda livrează aici 304 cai-putere la 7.650 rpm şi 305 Newtoni-metru la 5.850 rotaţii pe minut. Puterea este transmisă roţilor spate cu fie cu ajutorul unei cutii manuale cu şase trepte, fie printr-o transmisie secvenţială. În timp ce Beast reuşea 0-100 chiar şi în 2,7 secunde, Speedster atinge suta de kilometri pe oră în 3,5 secunde. Adică tot foarte repede.

Diferenţele dintre Beast şi Beast Speedster se termină aici. Caroseria este făcută tot din fibră de carbon, masa este tot de 750 de kilograme, efectul cool este la fel de puternic. Doar că acum maşina este cu 40% mai puţin mortală, dacă este să o compari cu cea mai puternică versiune a lui Beast, cea cu 507 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.