Rick Wagoner a condus un prototip

Oficialul american a venit la audirea Congresului conducând un Chevrolet Volt cu o caroserie a modelului Cruze.

Rick Wagoner a condus un prototip Rick Wagoner a condus un prototip

După ce au anunţat că renunţă la transportul cu avionele personale pentru reducerea cheltuielilor şi îmbunătăţirea imaginii, oficialii GM se pare că acum fac mai multe treburi deodată: nu numai că au funcţia de manageri, dar în timpul deplasărilor devin şi piloţi de încercare a noilor modelor.

Dovada ne-a oferit-o azi, Rick Wagoner, CEO GM, ce a venit la audierea din Congres cu un prototip, un Chevrolet Cruze cu partea tehnică hibridă împrumutată de la noul Volt. Nu ştim acum ce impact va avea acest lucru asupra hotărârii Congresului, mai ales că General Motors depinde direct de acesta pentru a ieşi cu bine din criza auto mondială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.