Rinspeed sQuba - Singura maşina care are rezervor de oxigen pe lista de dotari - VIDEO

Rinspeed sQuba impresionează pozitiv şi la capitolul poluare ...

Rinspeed sQuba - Singura maşina care are rezervor de oxigen pe lista de dotari - VIDEO Rinspeed sQuba - Singura maşina care are rezervor de oxigen pe lista de dotari - VIDEO

Barcile cu motor sunt tot mai ameninţate de autoturismele moderne. Prezentată la Salonul Auto de la Geneva de acum câţiva ani,  Rinspeed sQuba este prima maşină complet submersibilă.

Rinspeed sQuba se poate scufunda până la o adâncime de 10 metri, cu o viteză maximă de 3 km/h, însă acesta se revanşează la suprafaţă, reuşind o viteză maximă de 10 km/h. De asemenea, mica minune nu se lasă mai prejos nici pe uscat. sQuba atinge 100 km/h în numai 7.1 secunde şi poate ajunge la o viteză maximă de 120 km/h.

Rinspeed sQuba impresionează pozitiv şi la capitolul poluare. Submersibilul beneficiază de propulsie electrică 100%, rezultand astfel 0% emisii poluante. Neafectând fauna şi flora acvatica, sQuba este o soluţie perfectă pentru mini-expediţiile subacvatice sau pentru o ieşire în larg. Totuşi, neavand plafon, este necesar un echipament corespunzator scufundărilor, care pot fi prelungite cu ajutorul rezervoarelor de oxigen care fac parte din lista de dotări a submersibilului.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.