Ritter Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză

Ritter Broker, companie specializată în brokeraj de servicii de leasing şi asigurări, se extinde în sistem de franciză începând cu acest an, fiind în proces de selecţie al partenerilor la nivel naţional.

Ritter Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză Ritter Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză

Ritter Broker, companie specializată în brokeraj de servicii de leasing şi asigurări, se extinde în sistem de franciză începând cu acest an, fiind în proces de selecţie al partenerilor la nivel naţional.

“Avantajul acestui sistem de colaborare este că, poţi deveni comerciant de asigurări şi servicii de leasing, prin intermediul Ritter Broker, fâră a mai fi nevoit să treci prin toate etapele de acreditare în acest domeniu, etape costisitoare atât din punct de vedere financiar cât şi logistic”, a declarat Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker.

Ritter Broker este o companie de asigurări fondată în 2010 din dorinţa a construi o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii de intermediere şi consultanţă în asigurări. În momentul de faţă, compania lansează un sistem de colaborare în regim de franciză, pentru a extinde aria de acoperire şi pentru a putea oferi cât mai multor potenţiali clienţi servicii de calitate, pe tot teritoriul ţării, focusul principal fiind de a oferi franciză pentru oraşele mari din România.

“Noi punem la dispoziţie un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte şi să râmână independenţi în acelaşi timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcţie de zona şi partenerul ales. Adresabilitatea e largă şi poate fi construită pe paliere de buget în directă relaţie cu potenţialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung şi foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experienţa celuilalt şi astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaţilor şi nevoilor acestora. Vom acorda acces instant şi gratuit la platforma Ritter care susţine întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate şi transparenţă în privinţa comisioanelor şi a contractelor”, adaugă Cătălin Vasile.

Ritter Broker lucrează cu 27 de societăţi de asigurări, 3 societăţi de administrare a fondurilor de pensii pilon III şi cu 10 companii de leasing financiar şi operaţional, putând să ofere peste 1000 de produse financiare potenţialilor clienţi. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciză şi de către viitorii parteneri Ritter Broker.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.