Rival pentru Dacia Sandero: noul Fiat Palio

Noul Fiat Palio poate fi un rival serios la adesa modelului autohton Dacia Sandero. Fiat Palio se poate lăuda cu un volum de vânzări foarte mare.

Rival pentru Dacia Sandero: noul Fiat Palio Rival pentru Dacia Sandero: noul Fiat Palio

Cu peste 2,5 milioane de unităţi vândute doar în Brazilia, Fiat Palio poate fi considerat best-seller-ul mărcii italiene, dar şi un rival pentru modelul autohton Dacia Sandero. Noul Fiat Palio prezintă un design mai dinamic. Cel puţin pentru piaţa din Brazilia modelul va avea şi o versiune sportivă. Din punct de vedere al echipărilor şi motorizărilor Fiat Palio va avea o gama de trei propulsoare de la un 1,0 litri la 1,6 litri cu 16 valve şi trei nivele de echipare. Ca şi putere propulsoarele se încadrează în intervalul 75 - 110 CP.

Marele atuu al acestui model, îl reprezintă preţul care, cel puţin în Brazilia este unul foarte competitiv, oferind un raport bun preţ/calitate/dotări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.