Roată lansată în aer cu un airbag. Ce poate merge prost? [VIDEO]

Oamenii găsesc o satisfacţie bizară în a detona airbaguri. Iar unii dintre ei nu se gândesc mai departe de atât.

Roată lansată în aer cu un airbag. Ce poate merge prost? [VIDEO] Roată lansată în aer cu un airbag. Ce poate merge prost? [VIDEO]

Airbagul, minunea care a salvat atâtea vieţi şi a izbit în plin atâtea feţe... Fără îndoială este una dintre cele mai importante tehnologii din universul auto. Aşa că în ce mod poţi să-l onorezi mai bine, dacă nu prin a-l detona sub o roată de maşină? 

Hei, ce se poate întâmpla rău cu o bucată de metal şi cauciuc, de vreo 15 kilograme, lansată cu putere în aer? Tot ce ştii sigur este că o se întoarcă - conform irefutabilei Legi a atracţiei universale. Ce nu ştii este unde anume o să cadă. Ouch!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.