Rob Parson şi-a croit o maşină după nevoile sale, iar acum îi învaţă şi pe alţii s-o conducă

Rob „Chairslayer” Parson este unul dintre exemplele concrete de „dacă vrei să realizezi ceva, nimic nu te poate opri”. Rob şi-a făcut o maşină de drift cu comenzi la mână. Rob este eroul nostru.

Rob Parson şi-a croit o maşină după nevoile sale, iar acum îi învaţă şi pe alţii s-o conducă Rob Parson şi-a croit o maşină după nevoile sale, iar acum îi învaţă şi pe alţii s-o conducă

În clubul persoanelor cu dizabilităţi care ne dau lecţii importante de viaţă şi dedicare, alături de binecunoscutul Alex Zanardi, a intrat şi Rob Parson. În urma unui accident cu bicicleta, Rob a fentat moartea, însă a rămas paralizat în partea inferioară a corpului. După şase luni de recuperare, Rob şi-a propus să-şi bage picioarele în condiţia sa specială şi să-şi vadă de pasiune ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Rob este un erou.

Înainte de accident, Chairslayer pilota în competiţii de drift. După accident, şi-a propus să-şi reia activitatea pe circuit, însă, pentru asta, a trebuit să-şi modifice maşina în aşa fel încât să o poată controla de la mână. Şi, când spun „să-şi modifice maşina” nu mă refer la a căuta soluţii într-un service. Nu. Rob a lucrat la maşină şi a croit controllerul maşinii aşa cum a considerat el că este mai eficient. 

Acum după ce a ajuns în stadiul în care să piloteze mai bine decât o făcea înainte de accident, Rob s-a hotărât să împărtăşească toate cunoştinţele dobândite pe parcurs şi altora aflaţi în situaţia sa. Atât povestea, cât şi proiectul le găseşti pe pagina dedicată, chairslayer.com.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.