Robert De Niro promovează noul Kia e-Niro - VIDEO

Kia a lansat o nouă campanie pan-europeană pentru noul crossover 100% electric, Kia e-Niro - prezentată de celebrul actor Robert De Niro.

Robert De Niro promovează noul Kia e-Niro - VIDEO Robert De Niro promovează noul Kia e-Niro - VIDEO

e-Niro, primul crossover utility vehicle 100% electric al Kia a fost lansat la Salonul Auto de la Paris 2018. Maşina are o autonomie de până la 485 kilometri cu o singură încărcare.

Noul e-Niro oferă o autonomie mai mare decât multe alte automobile propulsate de motorul convenţional pe benzină (şi chiar decât un număr semnificativ de alte modele electrice mai scumpe) datorită sistemului său de propulsie cu zero emisii. Combinaţia unică dintre stil şi practicalitate se alătură garanţie fără egal de 7 ani, 150.000 kilometri.

e-Niro este disponibil cu bateria litiu-ion polimer de înaltă capacitate de 64 kWh pentru distanţe lungi, dar şi cu pachetul de baterii de 39.2 kWh, care oferă până şoferilor o autonomie de până la 312 km (193 mile) şi zero emisii cu o singură încărcare. Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, este nevoie doar de 54 de minute pentru a reîncărca bateria de 64 kWh a noului e-Niro până la 80%.

Noul e-Niro se alătură variantelor existente ale modelului Niro, Hibrid şi Plug-in Hibrid - ale căror vânzări globale au depăşit 200,000 unităţi de la lansarea lor. Până în acest moment, în Europa au fost vândute mai mult de 65,000 unităţi ale crossover-ului hibrid.

e-Niro va beneficia de garanţia standard, unică în industria auto, de 7 ani, 150,000 kilometri. Garanţia acoperă de asemenea şi pachetul de baterii şi motorul electric.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.