Robocop combate condusul sub influenţa alcoolului. VIDEO

Sau cel puţin, asta se doreşte în cadrul unei campanii iniţiate de NHTSA în Statele Unite ale Americii, cu poliţistul-robot în rolul de personaj principal şi reprezentant al legii.

Robocop combate condusul sub influenţa alcoolului. VIDEO Robocop combate condusul sub influenţa alcoolului. VIDEO

Dacă sunteţi melancolici şi vă era dor de Robocop, fiţi pe fază. Poliţistul cu pistol integrat în picior este personajul central al unei campanii iniţiate de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), al cărei scop este descurajarea şoferilor de la condusul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Campania intitulată "Drive Sober or Get Pulled Over" a costat 7,5 milioane de dolari şi este promovată printr-un spot publicitar de aproximativ 30 de secunde, în care mai apar actorii Samuel L. Jackson şi Joel Kinnaman.

Premiera noii pelicule Robocop va avea loc pe 14 februarie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.