Roewe 550

Nanjing Automotive a prezentat primele poze cu ceea ce va deveni în viitor Roewe 550, cunoscut acum sub numele de cod W2.

Roewe 550 Roewe 550

Camuflajul digital, pentru că nu calitatea imaginii este slabă, are rolul de a păstra câteva surprize pentru lansarea oficială. Roewe 550 , pronunţat "Row Way" este al doilea model realizat de la venirea chinezilor, şi urmează să-şi schimbe numele în Roewe 5 Series. Macheta la scară păstrează numeroase detalii regăsite şi pe concept carul W2 prezentat la Shanghai Motor Show. Dacă stopurile sunt similare prototipului, partea frontală păstrează ADNul modelului MG Rover 750.

Se aşteaptă ca viitorul model să fie pus în mişcare de motoare de 1,6 litri şi 1,8 litri, cu o versiune supraalimentată pentru cilindreea mai mare. Constructorul speră ca noul model să primească 5 stele la testele EuroNCAP, o adevarată performanţă pentru un automobil chinezesc. Vânzările vor începe în China la începutul anului viitor, pentru ca în decursul lui 2008 să-şi facă simţită prezenţa şi pe batrânul continent.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.