Rolls-Royce a înregistrat în 2018 cele mai bune vânzări din istorie - GALERIE FOTO

Constructorul britanic de lux Rolls-Royce a vândut 4.107 unităţi în 2018, acesta devenind cel mai bun an după vânzări din istoria de 115 ani a mărcii.

Rolls-Royce a înregistrat în 2018 cele mai bune vânzări din istorie - GALERIE FOTO Rolls-Royce a înregistrat în 2018 cele mai bune vânzări din istorie - GALERIE FOTO

Constructorul britanic de lux Rolls-Royce a vândut 4.107 unităţi în 2018, acesta devenind cel mai bun an după vânzări din istoria de 115 ani a mărcii.

Cele 4.107 de modele Rolls-Royce au fost livrate în 50 de ţări.

Continentul american a devenit a rămas principala piaţă a companiei în 2018, dar vânzările au avut o evoluţie pozitivă în toate regiunile. Cel mai căutat model a fost Phantom, urmat de Wraith şi Dawn.

Anul trecut a însemnat şi intrarea Rolls-Royce în cercul constructorilor de SUV-uri de lux. Modelul Cullinan a fost lansat, iar primii clienţi şi-au primit modelele comandate înainte de Crăciun. Constructorul britanic are comenzi numeroase pentru Cullinan, astfel încât livrările se vor extinde după jumătatea anului 2019.

Rolls-Royce Motor Cars este o companie deţinută de BMW Group, având peste 2.000 de angajaţi în fabrica din Goodwood, unde modelele sale sunt asamblate manual.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.