Rolls-Royce anunţă un model „tot-teren”, cu „caroserie înaltă”. Deci nu un SUV?

Modul în care îşi alege Rolls-Royce cuvintele - vorbind despre viitorul model - ne face să ne întrebăm dacă nu cumva vom vedea un Phantom supraînălţat...

Rolls-Royce anunţă un model „tot-teren”, cu „caroserie înaltă”. Deci nu un SUV? Rolls-Royce anunţă un model „tot-teren”, cu „caroserie înaltă”. Deci nu un SUV?

Modelul din imagine este un Rolls-Royce Corniche, pe care Thierry de Montcorgé l-a modificat pentru a putea participa cu el la Raliul Dakar. În cazul în care Thierry nu primeşte puncte de originalitate de la tine, gândeşte-te atunci că totul a pornit de la un pariu făcut cu prietenii săi...

Motivul pentru care am readus în discuţie una dintre cele mai neobişnuite prezenţe de la Dakar este acela că Rolls Royce a anunţat - printr-o scrisoare către acţionarii săi - că ia în considerare crearea unui model „cu caroserie înaltă” care să poată „parcurge orice fel de teren”. 

Nu s-a menţionat termenul „SUV”, însă a fost întocmită o listă ale cărei criterii trebuie să fie bifate de viitorul model: 

- o maşină care să ofere luxul Rolls-Royce într-un vehicul care poate să traverseze orice teren

- o maşină care să poată satisface nevoile de mobilitate şi stil de viaţă contemporan ale clienţilor

- un Rolls-Royce care să reflecte spiritul aventuros şi pionieratul lui Charles Rolls şi al sirului Henry Royce

- o maşină cu caroserie înaltă, cu arhitectură din aluminiu

- un nou motor care să fie demn de Spirit of Ecstasy

Rămâne de văzut dacă Rolls-Royce va adopta metoda neconvenţională sau dacă se va înscrie în liga SUV-urilor opulente spre care Bentayga păşeşte cu paşi repezi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.