Rolls Royce Coupe ultra compact

Acesta este un Rolls Royce de un milion de dolari puternic modificat. Şi cică nu este o glumă.

Rolls Royce Coupe ultra compact Rolls Royce Coupe ultra compact

Rolls sau Nissan?Pozele prezentate au fost primite de la cei de la Worldcarfans de la un cititor, care a precizat că modelul în cauză este un Rolls Royce Silver Spirit MKIV din 1995, automobil ce are o valoare de 1 milion de dolari. Dar este atât de modificat încât doar grila faţă a mai rămas de Rolls-ul original.

Noi credem însă că maşina din poze nu are cum să fie un Rolls Royce, din două motive: ampatamentul foarte mic şi designul exterior sugerează că maşina de la care s-a pornit e mult mai probabil un Nissan 350Z, iar în al doilea rând, cine da 1 milion de dolari pe un Rolls Royce nu îl strică atât de mult. Dar acum să nu excludem şi această posibilitate, poate vă amintiţi de lituanianul cu Mercedes CL, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.