Rolls-Royce Ghost Carbon Edition ne face să ne întrebăm dacă nu e mai bun lemnul…

Autor: Andrei Ştirbu 29 nov. 2014 Știri auto

Dacă este să spunem ceva despre oameni – cu cea mai mare convingere posibilă – este că oamenii niciodată nu sunt mulţumiţi în totalitate de ce primesc. Iar aici subiectul principal suntem chiar noi, marcaţi de stări contradictorii. Ne uităm la acest Rolls-Royce Ghost II şi ne întrebăm dacă este OK ce vedem…

Dacă este să numim o maşină în care inseriţiile din lemn se pretează de minune contextului, acea maşină ar fi un Rolls-Royce (şi, eventual, Bentley). Lista de excepţii este şi ea foarte mică, formată din modelele clasei de lux. 

Ultimul lucru pe care nu l-am înţelege pe deplin într-un Rolls-Royce Ghost este fibra de carbon. Teoretic, nu este încălcată nicio lege a bunului simţi, daaar… atunci când te gândeşti la fibră de carbon te gândeşti la reducerea masei, adică la performanţe, adică la maşini sport. O categorie din care Rolls-Royce nu face parte, fie şi dacă vorbeşti de indimidantul Wraith

Rolls-Royce Ghost Carbon Edition a fost lansat la salonul auto de la Guangzhou şi pare să fie o dedicaţie exclusivă pieţei din China.

O să lăsăm pozele astea în galeria de mai sus (mai multe găseşti pe site-ul Indian Autos Blog), cu rugămintea să ne spui părerea ta sinceră despre prezenţa fibrei de carbon în interiorul unui Rolls-Royce: o idee bună sau rea?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide