Rolls-Royce ne face un update pentru proiectul Culinan. Unul care arată aşa

Autor: Andrei Ştirbu 08 apr. 2015 Știri auto

Nu se întâmplă foarte des ca un producător de maşini să publice poze cu prototipul pe care lucrează pentru a dezvolta un nou model. Majoritatea producătorilor preferă să-şi mascheze prototipurile. Rolls-Royce, însă, nu este majoritatea producătorilor. Nu. Rolls-Royce a dat chiar şi un comunicat de presă despre evoluţia proiectului Cullinan, anunţat în februarie.

„Prototipul este aşezat pe prima versiune a unei noi suspensii care va ajuta inginerii Roll-Royce să dezvolte sistemul final de transmisie integrală, unul care va duce atributul „covor magic” şi în afara astfaltului.”

„Prototipurile din proiectul Cullinan vor petrece perioade egale de timp în teste on- şi off-road pentru a se asigura că viitorii clienţi vor simţi aceeaşi neegalată calitate a rulării şi pe suprafeţe dure sau pe teren cu provocări.”

După cum cu uşurinţă se poate observa, caroseria care stă pe şasiul în lucru este cea a unui Phantom II, una scurtată pentru a se sincroniza structurii şasiului. „Caroseria ar putea să conţină indicii către viitoarea maşină, însă nu conţine niciun detaliu de design al viitorului autovehicul înălţat, tot-teren anunţat  de către Rolls-Royce Motor Cars în luna februarie a acestui an.” s-a mai precizat în comunicat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide