Rolls-Royce ne face un update pentru proiectul Culinan. Unul care arată aşa

Ştim că pare greu de crezut, dar acestea sunt poze oficiale, emise chiar de Rolls-Royce. Trebuie să-l vedem mai des...

Rolls-Royce ne face un update pentru proiectul Culinan. Unul care arată aşa Rolls-Royce ne face un update pentru proiectul Culinan. Unul care arată aşa

Nu se întâmplă foarte des ca un producător de maşini să publice poze cu prototipul pe care lucrează pentru a dezvolta un nou model. Majoritatea producătorilor preferă să-şi mascheze prototipurile. Rolls-Royce, însă, nu este majoritatea producătorilor. Nu. Rolls-Royce a dat chiar şi un comunicat de presă despre evoluţia proiectului Cullinan, anunţat în februarie.

„Prototipul este aşezat pe prima versiune a unei noi suspensii care va ajuta inginerii Roll-Royce să dezvolte sistemul final de transmisie integrală, unul care va duce atributul „covor magic” şi în afara astfaltului.”

„Prototipurile din proiectul Cullinan vor petrece perioade egale de timp în teste on- şi off-road pentru a se asigura că viitorii clienţi vor simţi aceeaşi neegalată calitate a rulării şi pe suprafeţe dure sau pe teren cu provocări.”

După cum cu uşurinţă se poate observa, caroseria care stă pe şasiul în lucru este cea a unui Phantom II, una scurtată pentru a se sincroniza structurii şasiului. „Caroseria ar putea să conţină indicii către viitoarea maşină, însă nu conţine niciun detaliu de design al viitorului autovehicul înălţat, tot-teren anunţat  de către Rolls-Royce Motor Cars în luna februarie a acestui an.” s-a mai precizat în comunicat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.