Rolls Royce - Oprirea producţiei

Criza mondială a ajuns şi la Rolls Royce, producătorul britanic oprindu-şi producţia pentru 5 săptămâni.

Rolls Royce - Oprirea producţiei Rolls Royce - Oprirea producţiei

Constructorul de automobile de lux Rolls Royce va suspenda producţia, pentru cinci săptămâni, între 22 decembrie şi 25 ianuarie, la o uzină din Marea Britanie, din cauza scăderii vânzărilor.Măsura va fi luată la fabrica Goodwood, unde lucrează 900 de angajaţi. Aici vor fi disponibilizaţi, de asemenea, 40 de angajaţi temporari.

"Am sesizat o reducere a vânzărilor în anumite regiuni, şi de aceea trebuie să ne adaptăm producţia", se arată într-un comunicat al Rolls Royce. Mai multe despre criza auto puteţi citi în dosarul dedicat sau pe site-ul Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.